Destination – Hawaii

Hawaii är den nyaste av de 50 amerikanska delstaterna och är den enda delstaten som består enbart av öar. Sen barnsben har jag alltid drömt om att åka till Hawaii. De flesta besökare kommer till Hawaii när vädret är uselt överallt . Således – när säsongen priserna är upp och resor ofta bokas är det som högst i mitten av december till mars eller mitten av april . Om du planerar en resa under högsäsong , så bör du boka ditt hotell och hyrbil så tidigt som möjligt , förvänta många gäster, och förbered dig att betala överpriser. Den friska , blommiga luften ger dig energi och det varma , lugna vattnet uppdatera dig. Det finns ingen plats på jorden som Hawaii . Oavsett om du är en ny besökare eller återvänder så kommer de sex unika öarna erbjuda distinkta upplevelser som kommer att locka alla resenärer . Utforska alla deras öar och få en idealisk reseupplevelse.