Nya Zeeland

Nya Zeeland är en ö land i sydvästra Stilla havet. Sommar och vintertemperaturer varierar med cirka 10ºC över större delen av landet, vilket gör Nya Zeeland ett idealiskt semestermål året runt. Nya Zeeland har fyra olika årstider; våren (september-november), sommar (december-februari), hösten / hösten (mars-maj) och vintern (juni-augusti). Nya Zeelands säsonger är motsatsen till norra halvklotet. För mer information se vår vädersida. På de flesta ställen kan du bära shorts och en t-shirt eller sing under dagen, lägga till en ljus tröja på natten.  När du drömmer om att resa till Nya Zeeland så drömmer du om de episka landskapwn som du ser på resebroschyrer, inte livliga städer.
De har allt i sin lilla landet endast fyra miljoner kiwi. De har massiva berg, lugna sjöar,  fantastiska nationalparker, glaciärer, nyfikna djur, några av de största träden i världen och fjordar som tar dig till drömmarna värld.