New York

Som vill alla vet så är New York ett av många drömresmål. Den fantastiska staden som aldrig sover. Ska du resa till New York inom en snar framtid så kan jag nu tipsa om några olika aktiviteter/sevärdheter som du kan gå på helt gratis.

Central Park

Parken är parken är gratis att besöka – de flesta parker är. Men de flesta parker är inte Central Park , Manhattan berömda anspråk på att tänka framåt ( även om den är konstruerad på 1860-talet för att öka fastighetsvärdetuptown ) . Den är fylld med gratisevenemang , statyer , titta på folk och platser som Strawberry Fields m.m.

City hall

Hemmet till New York City’s regering

 

Fashion Institute of Technology (FIT) Museum

Har roterande utställningar av studenter och en förvånansvärt intressant och detaljerad samling av landets första galleri av mode , plockas från en samling av 50.000 plagg med anor från den 18: e talet till idag.

High Line

Är en gratis park, men den växande High Line projektet har effekten och känslan av en levande nöjespark, komplett med sina egna öppettider . Skapat från en övergiven sträcka av förhöjd järnvägsspår, infödda inspirerad landskapsplanering av parken.