Destination Zakythos

Zakynthos är en av de grekiska joniska öarna som är belägna utanför västkusten av Peloponnesos. Ön är en av de grönaste och vackraste som ståtar med några underbara sandstränder. Stränderna på ön som för att turisterna samlas som myror varje sommar. De mest trafikerade badorterna som korsar med nattliv och beundrare vackra stränder. Om du bilar bort några kilometer från Laganas Zakynthos hjärta) så hittar du några härliga avskilda vikar, dramatiska bergslandskap och orörda byar i inlandet. Många researrangör flyger direkt till öns internationella flygplats, sex kilometer sydväst om staden Zakynthos.

Zakynthos Shipwreck eller Navagio Bay : Stranden i Navagio eller Shipwreck cove är den mest berömda stranden i Zakynthos ligger på den västra sidan av den joniska ön , nära Anafotiria byn . Skeppsbrottet är en av de mest fotograferade landskap i Grekland . Det anses som en av de bästa stränderna i Grekland . Det var ursprungligen kallades Agios Georgios men har fått sitt nya namn till förlisningen av en båt som transporterade illegala cigaretter i 1983. Fartyget flöt iland . Med åren som har gått har fatyget blivit kvar där och många tursiter bseöker denna plats dagligen just för att ta ett fotografi och även bada i det sagoliknande kristallklara vattnet. Stora vertikala klippor vita stenar som omger sanden skapar en unik och förtrollande bild . För att nå detta paradis , måste man ta en liten båt från den lilla hamnen i Porto Vromi . Dessa taxibåtar lämnar varje timme och resan är ca 30 minuter.