Extra rabatt på din resa och ditt boende

I mitt tidigare inlägg berättade jag om hur man skall hitta det billigaste flyget och hotellet med hjälp av de tjänster och hemsidor som finns ute på nätet. En sak som jag glömde att ta upp då var att efter man hittat den resa eller boende till bästa pris kan man få ytterligare rabatt om man håller ögonen öppna.

Personligen prenumererar jag på Hotels.com nyhetsbrev och fick idag informationen om att de startat sin 72 timmars rea som ger dig upp till 50% lägre pris på utvalda hotell över hela världen. Självklart passade jag på att kika på det inför sommarens äventyr. När jag skulle göra bokningen i kassan så såg jag även att de hade ett fällt som hette rabattkod så jag prövade att google efter en Hotels.com rabattkod och kom till siten Kampanjjakt.se som erbjöd 10% ytterligare rabatt på rean. Lär knappast hitta billigare hotellboende än så och det tackar man för.

På samma sida hittade jag även en massa SAS rabatter för dig som är ute efter flygkampanjer. Glöm inte att kombinera dessa rabatter med 1 miljon billiga flygresor som Scandinavian Airlines erbjuder vid olika tillfällen.