Tokyo

Tokyo är definitivt en av de bästa platserna för varje resenär att fylla i sin ”att göra lista”.  Det finns mycket att se och göra vilket tyder på att du måste förbereda dig en bra bit innan du ska resa dit. Denna guide kommer hjälpa dig så att du inte missar alla viktiga platser som bör besökas.

 

Shibuya
De mest kända distriktet i Tokyo. Fashionabla , färgstarka gator som aldrig sover. Korsningen är en av de mest trafikerade i världen.

Ryogoku Kokugikan
Tokyo National Sumo Hall är ett måste för alla turister som vill se riktiga japanska sumobrottare ” in action”. Förutom själva brottning boxas även en HEL parad i ceremoniella kläder , klassiska drag demonstration av tidigare sumo mästare.

 

Cherry Blossom Festivaler

Körsbärsträden är en symbol för Japan . De blommande träd markerar slutet på vintern och välkomnar våren och firas stort runt om i landet. I Tokyo finns det ett antal parker där blommande träd lockar lokalbefolkningen och gäster för att beundra dessa otroliga träd.

 

Meiji Shrine

Shibuya av skogen är en av de mest populära templen i Japan , Shinto helgedom kombinerar traditionell japansk arkitektur med kärlek till naturen.

 

Yoyogi Parken

Du har lärt sig att japaner är reserverade människor, men i denna park ser du ofta unga barn klädda i de galnaste outfitsen. Yoyogi-parken är det bästa stället att komma ikapp med de senaste trenderna och stilarna.

 

Tokyo Tower

Med 333 meter är Tokyo Tower 13 meter högre än Eiffeltornet i Paris och världens högsta självbärande ståltorn. Det avslutades under år 1958 som en symbol för Japans återfödelse som en ekonomisk stormakt , och fungerar som en TV och radiosändningar antenn och turistattraktion. Besökarna får beundra en 360 graders Tokyo panorama uppifrån synvinkel.